Indreptare jante

Indreptat jante aliaj

Greselile din trafic sunt inevitabile, indiferent ca este vina voastra sau a altor participanti la trafic. Cum obstacolele sunt la tot pasul, atat pe carosabil cat si in parcari sau alte spatii, se intampla destul de frecvent ca masina voastra sa fie avariata, componentele dintre cele mai expuse fiind jantele. Fie ca va urcati pe o bordura, sunteti acrosati de un alt participant la trafic sau loviti un obstacol, impactul va avea repercusiuni asupra jantelor masinii voastre, amanunt care nu trebuie trecut cu vederea pentru ca poate conduce la intamplari mult mai delicate si, de ce sa nu recunoastem, are si un impact de natura estetica ce nu ne poate incanta.

Conform unor statistici derulate de service-urile auto din capitala, sunt tot mai multi soferi care sesizeaza defecte ale jantelor, echipa noastra receptionand aproximativ 10 cereri in fiecare zi carora le gaseste rezolvari adecvate. Va putem indruma in acest sens si va recomandam sa mentineti o atentie sporita daca ati sesizat vreun defect al unei jante, avarierea putand conduce la deteriorara anvelopelor si, de ce nu, la accidente care va pot pune viata in pericol.

Specialistii nostri efectueaza zilnic operatiuni de indreptat jante la cele mai inalte standarde, auditul preliminar aducandu-ne la cunostinta cauzele care au condus la deteriorarea jantelor dumneavoastra cat si posibilitatea de a va propune solutiile optime de reparare. Efectuam teste complete, elaboram o strategie prin care procesul de indreptare sa nu aiba costuri ridicate si totul se incheie ci o procedura de indreptate jante aliaj sau orice alt material prin care autoturismul vostru isi va recapata estetica de altadata cat si functionalitatea optima.

Cum va puteti da seama de problemele jantelor masinii voastre? Asa-zisele batai sunt primele elemente care va ajuta sa realizati ca jantele au fost afectate de un accident. Mai mult de atat, in cazul volanului masinii voastre vor aparea vibratii care nu sunt deloc placute in timpul sofatului. In aceste conditii, a apela la un serviciu de indreptat jante auto este un pas esential pe care trebuie sa-l faceti cat mai rapid. Puneti pret pe calitatea sofatului si pe siguranta voastra si a celorlaltor participanti la trafic, Top Reconditionari oferindu-va cel mai bun serviciu de indreptari jante din aliaj, aluminiu sau alte materiale.

Utilizand logistica de ultima generatie si bazandu-ne de fiecare data pe specializarea unui personal calificat, suntem intotdeauna capabili sa va punem la dispozitie servicii optime de indreptat jante aliaj in Bucuresti si alte localitati din judetul Ilfov. Procedurile sunt ample si implica o atentie sporita din partea personalului nostru calificat, serviciul adresandu-se atat persoanelor fizice cat si companiilor care doresc redarea formei initiale a oricarui tip de jante.