Reconditionari piese auto

Reconditionari piese auto orice model

Cand vine vorba de reconditionarea pieselor, este important sa apelati la un service cu experienta, capabil oricand sa va puna la dispozitie solutiile optime in functie de piesa pe care o propuneti. Top Reconditionari are ca principal domeniu de activitatea reconditionarea jantelor si a rotilor, insa experienta acumulata in ultimii ani ne ajuta sa va punem la dispozitie acelasi serviciu de inalta calitate adresat oricarei alte piese ale masinii voastre. Reconditionarea este un proces amanuntit care presupune parcurgerea mai multor etape, fiecare dintre acestea avand un rol esential in redobandirea starii perfecte pe care piesa a avut-o in trecut.

Ne derulam activitatea in orasul Bucuresti insa clientii nostri provin din mai multe zone ale tarii tocmai prin prisma ca serviciile ne sunt recomandate datorita calitatii fiecarei operatiuni pe care o intreprindem. Punem mai presus de orice calitatea lucarii pe care o efectuam si stim ca fiecare piesa a masinii care a fost afectata de o cauza fizica, chimica sau mecanica necesita un serviciu de reconditionare pentru a recapata utilitatea de altadata. Astfel, fie ca este vorba despre o janta, o roata, o anvelopa, o aripa sau orice alta componenta importanta a masinii voastre, aveti optiunea de a ne contacta in vederea analizarii situatiei si a oferirii unor optiuni adecvate de reparare.

Reconditionari piese auto, antichitati si alte componente

Sablarea este una dintre etapele de baza in vederea reconditionarii unei piese auto, sablarea jantelor fiind serviciul cel mai des solicitat de catre clientii nostri. In functie de natura piesei auto pentru care necesitati un serviciu de sablare, vom decide care este gradul de abraziv pe care trebuie sa il folosim. Serviciul este unul optim pentru jante cat si pentru piese auto a caror stare este una precara.

Sudura in argon si vopsire electrostatica, doua servicii pe care le operam impreuna pentru a obtine rezultate impecable pentru piesele masinii voastre. Daca sudura in argon presupune o tehnica aparte si aparatura de ultima generatie, vopsirea electrostatica nu este nimic altceva decat o metoda prin intermediul careia vom aplica pulbere de vopsea de calitate superioara.

Aveti nevoie de reconditionarea unei piese auto? Apelati cu incredere la echipa Top Reconditionari, service-ul auto din Bucuresti a carei specializare este repararea si reconditionarea oricarui tip de piesa a autovehiculelor aflate in uz.