Sudura Jante

Sudura Jante

Echipa Top Wheels Auto se ocupa de orice tip de crapatura, gaura si avarie a jantei.

Aveti nevoie de un serviciu optim de sudura jante? A venit momentul sa apelati la profesionisti, in cadrul service-ului Top Reconditionari derulandu-se cele mai performante operatiuni de acest gen. Alaturi de sudura jantelor, tehnicienii nostri au capacitatea de a oferi aceeasi procedura pentru mai multe piese ale unei masini, fiecare operatiune fiind una de maxima precizie. Daca in cazul anumitor componente se poate apela la un procedeu de sudura clasica, noi reusim sa ridicam standardele si garantam cele mai bune solutii cu ajutorul procedurilor MIG/MAG, sudura in argon de calitate superioara.

Fata de un proces de sudura jante clasica, sudura in argon este la fel de minimalista insa cu rezultate mult mai bune. Sunt, intr-adevar, anumite etape specifice pe care sudura jantelor in argon trebuie sa le parcurga, pistolul de sudura cat si anumite tehnici fiind diferite ca derulare. Ce garantam? Sudura jante in argon de o calitate foarte ridicata, fiecare componenta beneficiind de atentia specialistilor Top Reconditionari!

Denumirea de sudura in argon scoate la iveala un prim element specific, este vorba despre gazul cu acelasi nume care catalizeaza suprafata. Obtinandu-se o protejare specifica a suprafetelor, aveti garantia ca janta sau orice alta piesa asupra careia operam este in deplina siguranta.

Utilizam tehnologie de ultima generatie insa cea mai importanta faza a procesului de sudura jante in argon este insusi incaperea in care ne efectuam activitatea. Cum o buna parte dintre metalele tratate cu argon au un efect negativ in contact cu aerul, utilizam o camera etansata. Evitam, astfel, depunerea oxizilor si avem certitudinea ca suprafetele tratate ulterior vor avea un aspect optim.

Putem oferi acest procedeu pentru orice janta auto, cele mai populare fiind procedurile de sudura jante aliaj, tabla sau aluminiu. Aplicand un gaz MIG sau MAG, vom apela la o camera capabila sa ne ofere toate conditiile de mediu necesare acestei proceduri. Alaturi de argon, putem folosi si un alt gaz, este vorba despre Heliu, al doilea cel mai des intalnit gaz utilizat in sudura jantelor. Heliu este utilizat indeosebi in cazul jantelor din aluminiu, cat si a unui aliaj cupru-magneziu, in timp ce gazele cu proprietati active pot reprezenta solutiile sudurii otelului.

De ce Top Reconditionari? Pentru ca avem experienta necesara derularii acestui tip de activitate, serviciul de sudura jante auto fiind unul prestat de peste 5 ani pe piata din Romania. Asiguram sudura pentru orice tip de janta si utilizam tehnologie avansata pentru a putea fi capabili sa ne adresam tuturor clientilor nostri, indiferent de problema semnalata.