Sablare jante

Sablare jante auto

Top Reconditionari, unul dintre primele service-uri din Bucuresti dedicate sablarii jantelor, va pune la dispozitie numeroase servicii conexe axate pe calitate si performanta sporita. Imbinam cu profesionalism experienta echipei noastre de specialisti si tehnologia de inalta performanta, adevarate masini ale caror capacitati ne ajuta intotdeauna sa sporim calitatea fiecarui serviciu oferit. In cazul sablarilor jantelor auto, este foarte importanta tehnologia utilizata dar mai ales conditiile de munca, un detaliu care poate face diferenta intre un serviciu de sablare jante auto obisnuit si unul de inalta calitate.

Prin sablare se intelege curatarea sau finisarea prin intermediul unei proceduri de suflare a unei suprafete metalice sau a uneia din sticla, piatra sau orice alt tip de material de natura solida. Concret, prin sablare se obtine o nivelare, o finisare a suprafetelor care denota o acuratete sporita si ofera posibilitatea aplicarii unei culori prin intermediul tehnicilor de vopsire in camp electrostatic pe care specialistii nostri le stapanesc foarte bine.

Cum se realizeaza sablarea unei jante? Utilizand alice confectionate din materiale metalice extrem de dure, sau electrocorindon, nisip si alte materiale de natura abraziva, usor granulate, care sunt propulsate cu ajutorul unui aparat bazat pe o forta de centrifugare, reusim sa finisam orice tip de suprafata. O solutie mult mai moderna si mai practica este utilizarea jetului de gaze sau a unor lichide specifice care nu fac nimic altceva decat sa curete suprafata in profunzime.

Daca ar fi sa transpunem acest proces de natura mecanica intr-o situatie similara prezenta in mediul inconjurator, procedurile de sablare jante se aseamana foarte mult cu eroziunea eoliana a solului. Privit ca un aspect de natura mecanica, fiecare domeniu al ingineriei curente se bazeaza pe sablare, un proces prin intermediul caruia se poate obtine o netezire suprema a oricarei suprafete.

Top Reconditionari ofera sablare jante precum si sablare a oricarei alte componente a masinii voastre, intreaga operatiune fiind derulata de specialisti ale caror echipamente si mediu inconjurator sustin performanta suprema.