Vopsire Jante

Vopsire jante auto din aliaj

Vopsitul unei jante se poate realiza in mai multe moduri, important este ca etapele de baza sa nu fie ocolite ci dimpotriva, ele necesita o atentie sporita pentru rezultate excelente. Echipa Top Reconditionari va ofera un serviciu unic de vopsire jante in camp electrostatic cat si alte solutii de aceeasi calitate, clientii bucurandu-se de proceduri de o calitate foarte ridicata. Punem pret pe fiecare etapa de vopsire a jantei si acest detaliu ne diferentiaza de alte service-uri de profil, culoarea pe care o oferim jantelor fiind una de calitate superioara, rezistenta in timp la orice soc de natura fizica, chimica sau mecanica.

Recomandam ca prima procedura indreptarea jantelor, serviciul de vopsit jante nefiind nimic altceva decat o completare perfecta a statusului estetic al masinii voastre. Axandu-ne pe performanta, utilizam echipamente profesionale cat si produse 100% originale, amanunt care ne ajuta sa obtinem nuantele indicate de client.

1. Pregarirea suprafetei jantei - De departe cea mai importanta parte a oricarei proceduri de vopsit jante, acest accesoriu necesitand o curatare efectuata adecvat tocmai pentru a avea garantia ca stratul aplicat ulterior nu va avea impuritati. Service-ul nostru ofera vopsire jante aliaj cat si vopsire a jantelor din tabla, pregatirea suprafetelor realizandu-se intr-o camera special conceputa pentru acest tip de operatiuni.

2. Vopsit profesional cu echipament avansat - Devreme ce suprafata jantei a fost pregatita, putem trece la cea de-a doua etapa a procesului de vopsire. In cadrul Top Reconditionari regasiti spatii special amenajate pentru acest tip de operatiuni, incaperi pregatite care ofera un mediu propice vopsitului. Pentru a nu lasa impuritatile sa patrunda, dispunem de camere etansate in care se aplica straturile de vopsea lichida sau pudra, rezultatul finit fiind unul impecabil.

3. Operatiuni de tratare - Procedura de vopsit jante in camp electrostatic nu este suficienta pentru ca operatiunea sa fie una finala, de calitate superioara. Noi procedam putin diferit si punem pret pe detalii, tratarea jantelor fiind o operatiune prin care ne asiguram de rezistenta si netezirea suprafetelor vopsite. Oferim, in cadrul cuptorului nostru, tratament specific jantelor la temperaturi de pana la 230 de grade Celsius, mentinerea pentru o anumita perioada ajutand-ne sa oferim jantelor voastre culoarea si calitatea suprafetelor pe care v-o doriti.

Vopsire jante in camp electrostatica - Procedura de vopsire electrostatica este una destul de complexa insa acest detaliu este cel care face diferenta intre o suprafata perfecta si una plina de imperfectiuni. Alaturi de procedurile de indreptare a jantelor, va punem la dispozitie si sablarea acestora, totul finalizandu-se cu aolicarea in camp electrostatic a nuantei pe care v-o doriti. Mai mult de atat, lacul electrostatic si mentinerea jantelor la cuptor vor desavarsi unul dintre cele mai bune procedee de vopsire jante. Garantam rezistenta culorii aplicate precum si o durabilitate in timp la orice tip de factor exterior.

Vopsire jante cu pistol - Procedura este una uzuala, Top Reconditionari aplicand-o cu succes celor cateva mii de clienti care ne-au contractat serviciile in ultimii ani. Rezultatele sunt de o calitate medie spre ridicata, inainte de aplicarea vopselurilor fiind necesara o pregatire minutioasa a suprafetei precum si o aplicare a unui strat intermediar. Vopsirea se realizeaza cu ajutorul pistolului, intreaga operatiune fiind finalizata printr-o uscare la cuptor.

Aplicam orice tip de vopsea jantelor masinii voastre, operatiunea de vopsit jante adresandu-se tuturor soferilor care necesita repararea actualei culori sau inlocuirea cu o nuanta menita sa va ofere un plus estetic.

Mentionam ca, pentru sablatul si vopsitul etrierelor, acestia trebuie adusi demontati si izolati corespunzator sa reziste sablarii agresive si vopsitului electrostatic (180 de grade). Noi ne ocupam doar de partea de sablarea si vopsire electrostatica si nu raspundem de eventualele avarii aduse acestora.